En blogg om skönhet & skönhetsbehandlingar

Bröstlyft och amning funkar det?


skrivet den 25 jun av Annis, klockan:09:19

Undrar om bröstlyft påverkar amningen? Jag ska garanterat göra ett bröstlyft men frågan är om jag ska göra det innan jag föder eller efter. Innan är bra får jag vill få det gjort och det sägs ju att man inte har tid eller ork när man har en bebis… Men finns det en risk att det stör amningen? Tror inte det men jag får kolla upp det. Efter födseln – och amningen – då pratar vi ett par år in i framtiden, usch vad länge. Efter jag fött och ammat kanske brösten ändras igen och bröstlyftet behöver göras om eller nåt.

I dag ska jag på ett seminarium med jobbet på ett schysst hotell, Radisson Blu Waterfront i Stockholm. Misstänker att alla kommer ha kostymer, byxdressar, märkeskläder och så vidare. Dags att gå till klädkammaren och se vad vi kan hitta på för kläder så jag inte ser ut som kusinen från landet! Eller Sunne närmare bestämt. För det är därifrån jag kommer!


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt