En blogg om skönhet & skönhetsbehandlingar

Bröllopsdags och hårförlängning!


skrivet den 18 nov av Admin, klockan:16:34
Har nyligen fått en inbjudan till ett bröllop, från ett god bekant, som kommer att äga rum i mitten av december. Tror att det kommer att vara superfint med ett vinterbröllop och passa in kanon med brudens klänning. Tänk bara på hur fint det kommer att vara med ett bröllopsfoto på paret och det snöar lite granna. På tal om foton så betyder det att man själv kommer att behöver att vara förbered på att se bra ut på deras bilder. Första som jag skulle behöva att göra är att färga mitt hår och fixa till naglarna. Har även funderat på att genomföra en hårförlängning. Saknar mitt gamla hår som jag hade när jag var yngre.

På den tiden så var jag aldrig kortklippt utan sparade ut ett jättelångt silkeslent hår. Nu förtiden så saknar jag det tålamodet och klipper mig minst varje kvartal hos min frisör som bor runt hörnet. 

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt